Over mij

https://www.praktijkthuja.nl/over-thuja/Even voorstellen
Wil je meer weten over mij, mijn achtergrond en wat mij beweegt? Ik ben Inge van de Graaf, geboren in 1962. Mijn twee kinderen zijn het huis uit en met mijn partner woon ik in het mooie Amen (Drenthe). Ik vind het heerlijk om mijn liefde voor de natuur vorm te geven in textiel en tekeningen, om te trommelen en te zingen, om te koken en te lezen. Naast mijn werk als regressietherapeut ben ik werkzaam in de museumeducatie en als vrijwilliger bij een cultureel café.

De weg naar binnen
Van mijn vroegste jeugd herinner ik me het weten dat er meer is tussen hemel en aarde en mijn verbinding met de onstoffelijke wereld. Ik had niet de mogelijkheden om iets met dit weten te doen, ging het wantrouwen en stopte het diep weg. Pas op mijn veertigste, toen ik burn-out was, me diep ongelukkig voelde en niet meer wist wie ik was en waar ik ten diepste naar verlangde, kon ik het opbrengen om de weg naar binnen te gaan. Om op zoek te gaan naar heelwording en mijn verbinding te herontdekken.

Medicijnmensen en het Medicijnwiel
Mijn tocht leidde me naar medicijnmannen en -vrouwen bij wie ik mocht ontdekken, ervaren, leren en ontwikkelen. Ik ben met name dankbaar voor de jaren met Wai Turoa Morgan, Dave Hegglun, Orna Ralston, chief Dancing Thunder, Dawn Roh en hun vele wijze lessen. Nog steeds ben ik lerend, sinds een aantal jaar bij en van Jan van der Stappen. Het Medicijnwiel is een van mijn dierbaarste en meest gewaardeerde gereedschappen geworden.

School voor Reïncarnatie- en regressietherapie Nederland
Mijn zoektocht naar heelwording bracht me ook bij regressie- en reïncarnatietherapie. Na mijn eerste sessie als client wist ik: ‘Dit is het! Dit klopt. Dit werkt.’ En ook:  ‘Dit wil ik leren.’ Het duurde vervolgens nog een aantal jaar voor ik aan de opleiding bij de SRN (School voor Reïncarnatie- en regressietherapie Nederland) kon beginnen. Inmiddels ben ik de trotse eigenaar van praktijk Thuja, met een fijne praktijkruimte in de bossen van Schoonoord, Drenthe . (Wat Thuja is en waarom ik voor deze naam heb gekozen, lees je hier.) Al jarenlang is het gedicht The Invitation een inspiratiebron voor mij, als mens, maar ook als therapeut.

Magische processen
Ik vind het een voorrecht dat ik dit werk mag doen: een poosje met iemand oplopen tijdens de eigen tocht naar binnen, naar inzicht en integratie. Het is mooi en magisch om processen te begeleiden waarin mensen ontdekken hoe hun beperkende gedachten, emoties en pijn samenhangen met het verleden. Hoe ze dit verleden loslaten en zich weer herinneren wie ze werkelijk zijn. 

Heb jij het gevoel dat ik ook iets voor jou kan betekenen, wil je meer weten of een afspraak maken? Neem gerust contact met me op. Aan een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek zijn geen kosten verbonden.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging NVRT (Nederlandse Vereniging van Reincarnatie- en regressietherapeuten), hier vind je de beroepscode en het klachtenregelement. Ook ben ik aangesloten bij beroepsorganisatie CAT, beroepsverzekeraar BAT en geschilleninstantie GAT.